fbpx
sabato, Settembre 25, 2021
Sicario

Sicario – libri i Andrea Gallit rreth vrasësit shqipëtar Julian Sinanaj

"Çdo kufi ka bishat e tij, dhe gjurmë pas gjurme dalin të tjera gjurmë. Pafajësia që zhytet në baltë, baltë që përzihet...
Shqipëria

Shqipëria dhe katër skenaret për rimëkëmbjen ekonomike

Revista ekonomike shqiptare Monitor ka analizuar skenarët e mundshëm në të ardhmen e ekonominë shqiptare, nga më optimisti deri tek ai më...