mercoledì, Maggio 25, 2022
reforma zgjedhore

Reforma zgjedhore miratohet falë marrëveshjes ndërmjet mazhoranes dhe opozites

0
Reforma zgjedhore në Shqipëri u arrit me anë të marrëveshjes që zgjati disa muaj. Fenomeni që doli në sipërfaqe ishte ura e komunikimit që...
qeveria italiane

Qeveria Italiane merr masa për rimëkëmbje ekonomike

0
Qeveria italiane e detyruar te rrisë defiçitin publik Qeveria italiane do te lejojë kryerje shpenzimesh shtesë prej 25 miliardë euro në buxhetin 2020. Ky veprim...